V našem českém a moravském kulinářském prostředí není o dilema, zda jako přílohu zvolit rýži či některý z nepřeberných druhů knedlíku, opravdu nouze. Je to přirozené, protože na přílohy si potrpíme. Právě knedlíky a rýže se hodí k mnoha českým (hlavně omáčkovým) specialitám a je mnoho pokrmů, kde si klademe onu známou otázku: „S knedlíkem nebo s rýží?“.

V „Receptech“ v kategorii „Přílohy“ samozřejmě na různé druhy knedlíků v hojném množství pamatujeme. Stejně tak zde předkládáme i několik variant na přípravu rýžových příloh. Pro rychlý výběr můžete využít náš přehledný „Seznam receptů“ přímo s odkazy.

V této aktualitě nabízíme ochutnávku našich knedlíkových a rýžových příloh v podobě odkazů na recepty a příslušné fotogalerie.

Houskové kynuté knedlíky
Bramborové knedlíky
Rychlé drbáky
Vídeňské knedlíky
Špekové knedlíky
Karlovarský knedlík
Bosáky
Chlupaté knedlíky
Jihočeské máslové knedlíky

Rýže pečená
Rýže vařená (dušená)
Jasmínová dvoubarevná rýže (vařená – dušená)
Rýže na indický způsob (kari rýže)

 

error: Kopírování obsahu je zakázané