Aktuality
Informace pro uživatele našich webových stránek jsou velmi důležité. Tato stránka nám umožňuje seznamovat uživatele tohoto webu s důležitými aktualitami (např. informace o postupu připravované knihy, upozornění na další nové recepty, různé zajímavosti z gastronomie apod.).
Prostřednictvím naší e-mailové adresy: svlkem.zaplotnou@seznam.cz (nebo přímo v rámečku „Komentář“ u každé aktuality) rádi uvítáme tzv. zpětnou vazbu na naše recepty, ale i zajímavé příspěvky z vaší kuchyně, názory a náměty všech milovníků domácího kulinářského činění. Některé můžeme představit a okomentovat i zde na stránce aktualit…


Bramborová domácí příloha versus mrazírenský polotovar
Při kompletaci našich připravených receptů a jejich přidávání do tohoto kulinářského...
Medvědí česnek
Sezóna medvědího česneku právě probíhá. Říká se, že tato bylina vděčí za svůj název...
Těstoviny jako přílohy
Přílohy k různým pokrmům používáme v naší domovině od nepaměti. A jsme tím proslaveni po...
S knedlíkem nebo s rýží?
V našem českém a moravském kulinářském prostředí není o dilema, zda jako přílohu zvolit...
Nové recepty – Domácí pečivo
Kapitola "Přílohy" v našem kulinářském webu (i připravované knize) je velmi obsáhlá. Jak...
Nové recepty – Polévky
Nyní, na samém počátku roku jsme doplnili další recepty do našeho kulinářského webu....
Připravujeme
Nyní na počátku roku je vhodná chvíle ke krátké rekapitulaci dění na našem kulinářském...
Veselý Silvestr a šťastný celý nový rok
Je to vlastně každý rok stejné. Po vánočním řízko-salátovém maratonu následují oslavy...
Vánoce v naší domácí kuchyni
Mnoho lidí má vánoční svátky ve své domácí kuchyni spjaty s jasnými klasickými...
Nové recepty – Vepřové maso
Další naše připravené, podrobně napsané recepty jsme uvedli na těchto kulinářských...