Jak jsme avizovali v minulé „aktualitě“, ve druhé polovině listopadu jsme se zaměřili na vkládání našich receptů především do kategorie „Ostatní specifické pokrmy a bezmasá jídla“ a přidali jsme 17 nových receptů (další budeme doplňovat postupně).
Jak název kapitoly napovídá naleznete zde speciality, které nelze přesně zaškatulkovat do ostatních kategorií. Do této podkapitoly hlavních chodů zařazujeme i jídla bezmasá. Záměrně jsme nevytvářeli samostatnou kapitolu bezmasých pokrmů. Ty jsou zastoupeny v této i v jiných kapitolách (Předkrmy a malá jídla, Saláty, Přílohy, Moučníky a sladká jídla). Nejsou ani kategorizovány pro vegetariány, vegany, či dokonce vitariány.
Rozmanitost jídel v této kapitole je veliká. Můžete si třeba společně s námi upéci domácí pizzu „Margheritu“ nebo „Funghi„, pochutnat si na dobrém „Buřtguláši“ či klasické zapékací specialitě „Zapečené brambory s kuřecím masem, cibulí a rajčaty„, vyzkoušet „Kyselé fazole naší prababičky“ nebo dát přednost bezmasému pokrmu „Kostky ze sójového masa na asijský způsob“ nebo jihočeské specialitě zvané „Cmunda po kaplicku„. Je z čeho vybírat.

I nadále sledujte naše aktuality. Brzy si je zpestříme vybranými recepty pro vánoční pohodu…

error: Kopírování obsahu je zakázané