Při kompletaci našich připravených receptů a jejich přidávání do tohoto kulinářského webu vidíme obrovské rozdíly mezi poctivou domácí přípravou a různými výrobky, jenž nám za nemalé peníze nabízí potravinářský velkoprůmysl. Pokud se nyní zastavíme u některých příloh z brambor, máme na mysli zejména průmysl mrazírenský.

Zmrazených bramborových polotovarů nalezneme v každém obchodě spousty. Každý si může udělat malé srovnání, a to třeba přímo v nějakém supermarketu u mrazícího pultu. Stačí porovnat složení, které musí být na každém sáčku či krabičce zmíněného mraženého polotovaru se surovinami pro domácí přípravu (naše recepty máte k dispozici na internetu i v mobilu).

Zde dáváme několik příkladů známých a oblíbených receptů na bramborové přílohy v tom domácím podání (přímo s odkazy), které na rozdíl od těch průmyslově vyrobených paskvilů nemusíme nutně pouze fritovat v množství oleje…

Přírodní bramborové hranolky pečené v troubě
Domácí bramborové krokety
Opékané (grilované) brambory (variace na známé „Americké brambory“)
Pečené bramborové lupínky
Škubánky opékané na sádle
Bramboráčky (bývají nabízeny jako tzv. rösti)

error: Kopírování obsahu je zakázané