Podobně jako o vánočních svátcích, na Silvestra či Nový rok máme možnost se i na Velikonoce dokonale „vyřádit“ v našich kuchyních. Receptů vhodných k přípravě o velikonočních svátcích předkládáme v našem kulinářském webu opravdu mnoho (více v aktualitě „Naše velikonoční speciality“ ). Pro Vás, kdo jste si oblíbili naše PDF recepty v originálním grafickém zpracování (vhodné do Vaší elektronické kartotéky oblíbených receptů i pro vytištění) jsme připravili „výběr top PDF receptů“ v cenově výhodném balíčku (kolekci).
Pokrmy k uctění křesťanského svátku ukřižování a následném z mrtvých vstání Ježíše Krista, jakožto též svátku vítání jara, obsahují vždy alespoň několik ze čtyř základních surovin spjatých s těmito svátky (beránek, vejce, mléko, mladé čerstvé bylinky).
Tento balíček receptů objednávejte z našeho AUTORSKÉHO E-SHOPU (na konci seznamu) zde.
Kolekce receptů je cenově zvýhodněna o 50% proti jednotlivě objednávaným receptům. (Ceník našich produktů dole pod seznamem i zde)
Kolekce (balíček) receptů – Velikonoce (10 receptů):
  • Jehněčí vývar s játrovými knedlíčky a celestýnskými nudlemi
  • Roláda z jehněčí kýty s římským kmínem a listovým špenátem na červeném víně
  • Velikonoční sekaná / Pštrosí vejce
  • Barevná velikonoční nádivka s pórkovou bramborovou kaší a zelným salátem s mrkví
  • Velikonoční beránek z tvarohového těsta s vlašskými ořechy
  • Tvarohový kynutý mazanec
  • Boží milosti
  • Vajíčková pomazánka s tvarohem a uzeným masem
  • Klasický vajíčkový salát s nakládanými okurkami a majonézou
  • Domácí vaječná tlačenka
error: Kopírování obsahu je zakázané