Aktuality
Informace pro uživatele našich webových stránek jsou velmi důležité. Tato stránka nám umožňuje seznamovat uživatele tohoto webu s důležitými aktualitami (např. informace o postupu připravované knihy, upozornění na další nové recepty, různé zajímavosti z gastronomie apod.).
Prostřednictvím naší e-mailové adresy: svlkem.zaplotnou@seznam.cz (nebo přímo v rámečku „Komentář“ u každé aktuality) rádi uvítáme tzv. zpětnou vazbu na naše recepty, ale i zajímavé příspěvky z vaší kuchyně, názory a náměty všech milovníků domácího kulinářského činění. Některé můžeme představit a okomentovat i zde na stránce aktualit…
Nové recepty – Polotovary zavařované a nakládané, džemy a marmelády
Domácí nakládání a zavařování různých druhů potravinových surovin má dlouhou historii....
Nové recepty – Dipy (majonézy, remulády, omáčky, čatní, pesta…)
V našem kulinářském webu, potažmo v chystané kuchařce, klademe velký důraz na domácí...
Nové recepty – Těsta jako polotovary
Kapitola "Domácí polotovary" je pro naše kulinářské počínání stěžejní. Slovo polotovar...
Nové recepty – Rizota
Petr Urban v obrázku k této naší podkapitole "Hlavních chodů" dokonale vtipně naznačil...
Nové recepty – Vnitřnosti
V naší domácí kuchyni nezapomínáme ani na živočišnou surovinu, kterou někdo moc nemusí,...
Nové recepty – Skopové a jehněčí maso
Dalšími recepty jsme doplnily podkapitolu hlavních chodů s názvem "Skopové a jehněčí...
Nové recepty – Králičí maso
Uživatelům našeho kulinářského webu se jistě vyplatí čas od času kliknout na stránku...
Nové recepty – Vývary, šťávy a základní omáčky
Zde v aktualitách na našem webu průběžně informujeme o přidávaných receptech. V tomto...
Upravené ceny našich produktů
Od 1.1.2024 je v platnosti novela zákona o DPH. Změna sazby u knih z 10% na 0% se týká i...
Veselý Silvestr a šťastný celý nový rok
Je to vlastně každý rok stejné. Po vánočním řízko-salátovém maratonu následují oslavy...