Aktuality
Informace pro uživatele našich webových stránek jsou velmi důležité. Tato stránka nám umožňuje seznamovat uživatele tohoto webu s důležitými aktualitami (např. informace o postupu připravované knihy, upozornění na další nové recepty, různé zajímavosti z gastronomie apod.).
Prostřednictvím naší e-mailové adresy: svlkem.zaplotnou@seznam.cz (nebo přímo v rámečku „Komentář“ u každé aktuality) rádi uvítáme tzv. zpětnou vazbu na naše recepty, ale i zajímavé příspěvky z vaší kuchyně, názory a náměty všech milovníků domácího kulinářského činění. Některé můžeme představit a okomentovat i zde na stránce aktualit…


Příspěvky na facebooku
Tato zpráva se týká uživatelů facebooku. Na této sociální síti prezentujeme naše ukázky...
Valentýnský den
Čtrnáctého února se tradičně slaví svátek svatého Valentýna. Tento den je věnován všem...
Informace o sledovanosti – návštěvnosti našich stránek
Zde v okně aktualit přinášíme různé zajímavosti i informace týkající se našich webových...
Nové recepty
V měsíci lednu jsme se převážně věnovali přidávání receptů do kapitoly "Moučníky a...
Připravujeme
Stránka "aktualit" na našem kulinářském webu slouží k důležitým informacím. Náš web je...
PF 2023
Silvestrovské speciality a novoroční pokrmy na našem stole
V našem kalendáři je vlastní jméno "Silvestr" umístěno na posledním místě roku. Svátek...
Kolekce silvestrovských a novoročních PDF receptů
Po vánočních svátcích zbývá krátký čas na vymýšlení, nákup surovin i samotnou přípravu...
Tradiční vánoční menu
Vánoce jsou křesťanské svátky připomínající narození Ježíše Krista, uctívají a oslavují...
Kolekce vánočních PDF receptů
Podrobně napsaný recept slouží nám všem k pohodlnému a úspěšnému zhotovení vybraného...
ukázka nového formuláře
Halászlé – sezonní či celoroční polévka? – komentář
Podnět k dnešnímu komentáři jsem získal díky reakci pana Petra na náš příspěvek k...
Nové recepty
Jak jsme avizovali v minulé "aktualitě", ve druhé polovině listopadu jsme se zaměřili na...
Připravujeme
Zde, na stránce našich "aktualit" průběžně informujeme o dění na tomto webu. Jak již...
Smažák- komentář
Při spuštění našeho kulinářského webu jsme informovali o tom, že recepty vkládáme...
Lovecká sezona
Loveckou sezonou rozumíme vyjádření období, kdy je možno legálně lovit zvěř žijící ve...
Svatomartinské menu
Svatý Martin z Tours žil ve čtvrtém století našeho letopočtu a během svého dlouhého...
Dýňová sezona vrcholí…
Náš kulinářský web spouštíme na začátku listopadu, právě v době, kdy vrcholí "dýňová"...