Aktuality
Informace pro uživatele našich webových stránek jsou velmi důležité. Tato stránka nám umožňuje seznamovat uživatele tohoto webu s důležitými aktualitami (např. informace o postupu připravované knihy, upozornění na další nové recepty, různé zajímavosti z gastronomie apod.).
Prostřednictvím naší e-mailové adresy: svlkem.zaplotnou@seznam.cz (nebo přímo v rámečku „Komentář“ u každé aktuality) rádi uvítáme tzv. zpětnou vazbu na naše recepty, ale i zajímavé příspěvky z vaší kuchyně, názory a náměty všech milovníků domácího kulinářského činění. Některé můžeme představit a okomentovat i zde na stránce aktualit…
„Maturák“ aneb, jak to opravdu bylo
Maturák aneb, jak to opravdu bylo Příběh otce, kterého náhle opustila jediná dcera V...
Mleté Maso – komentář
Již odpradávna lidé zjistily, že maso různým způsobem rozmělněné se snadněji dochucuje i...
Zmrzliny
Historie zmrzliny je velice dlouhá a spletitá. Od smíchávání ledu a sněhu s ovocem či...
Informace o sledovanosti – návštěvnosti našich stránek
Uplynulo tři čtvrtě roku od spuštění našich kulinářských webových stránek. Opět po čtvrt...
Seznam receptů
Seznam receptů je velmi praktická pomůcka pro uživatele našeho kulinářského webu. Plní...
Připravujeme
Stovky našich podrobně psaných receptů, zařazené do příslušných kategorií (kapitol) již...
Nové recepty – Moučníky a ostatní sladká jídla
Během prvního pololetí letošního roku jsme do našeho webu přidali mnoho receptů...
Historie českých pokrmů – komentář
Česká kotlina, včetně Moravy a Slezska je právem považována za srdce Evropy. To platí i...
Chřest – zázračná bylina
Chřest, nazývaný též špergl, je trvalá bylina patřící do početného rodu „asparágusů“....
Kolekce PDF receptů – Naše grilování
I když pokrmy připravované grilováním nejsou pouze vyhraněně sezonní záležitostí,...